RSS
 

Božić i Nova godina 2012./2013. :-)

22 sij

 

Bok svima! 🙂

Prije svega, još jednom moje isprike na relativno rijetkom pisanju na blogu, no kako ćete vidjeti iz nove galerije slikica niže – kod nas je sve po starom, a tulum i dalje traje i svi su peseki pozvani!

Nakon blagdana i dočeka Nove, božićna i novogodišnja gužva sad su nam malo minuli, no ni u siječnju u novoj 2013. godini društva u “Zagrebačkom duheku”  ne nedostaje! 🙂 I dok nam vani pada snijeg, susnježica ili kiša, i nevoljko napuštamo toplinu doma, unutra ipak ne fali akcije pa se dani provode u igri i uživanciji!

Kao što već vjerojatno znate, psi su s nama u domu, a na često pitanje – gdje i kako spavaju? – mogu odgovoriti jednostvano: gdje si odaberu! Od kauča za peseke,  preko dekica i raznih krevetića na podu, mjesta uvijek ima! Samo je jedno pravilo uvijek na snazi, ako naše goste pitate, i ono glasi: Nikad ne spavaj na svom krevetiću ili dekici; to uopće nije fora! 😀

Stoga dragi vlasnici naših gostiju, ne trudite se donositi ležajeve za svoje ljubimce kod nas u gostima, jer će na njihovu dekicu ionak leći samo naša Lisa ili Lady – vaš će se ljubimac odmah uvaliti u Lisin ili Ladyin krevetić, ili k njima na kauč, samo nikad i ni pod koju cijenu nitko neće spavati na svome… 😀 To jednostavno nije cool! 😀

A evo konačno i novih slikica s ovog našeg zimskog pet – sittinga! Na njima možete vidjeti, osim naše retriverice Lise i crne mješanke Lady, i beagleicu Milku, labradora Uncasa, mješanca NJO-a Rexa, airdale terrier sisters Ellu i Zeu, maltezericu Oliviju, mješankicu ptičara Reu, kao i papigicu Kikija!

Uživajte! 🙂

 

 

 

 
nema komentara

Objavljeno u kategoriji općenito

 

Tagovi: , , , , , , ,

Komentirajte