RSS
 

Mi smo štenci šarenci i mama Lila!

27 lis

Pronađeni smo napušteni u divljini kod Sinja, a sada smo u Zagrebu, u Maksimiru.

Imamo skoro 3 mjeseca, rođeni smo oko 1. kolovoza. Lila ima otprilike godinu i pol, visoka je 50 cm i ima 16 kila. Pretpostavljamo da ćemo i mi biti te veličine.

Lako nas se raspoznaje: curice su dugokose, a dečki kratkokosi. Svi smo jako pametni i svatko ima neku svoju zanimljivost, upoznajte i nas i Lilu ponaosob na našoj web stranici: www.tiny.cc/Lila7Stenaca.

Lila i štenci

Kada se nekome postavi pitanje: “Želiš li psa?” osoba to često čuje kao: “Želiš li obavezu?” što je sasvim shvatljivo. Ukoliko se pas i osoba dotaknu (fizički, psihički, duhovno) onda se pitanje pretvara u: “Želiš li odano prijateljstvo i vječnu ljubav?“. To jest obaveza, ali je i velika i prekrasna ljubav, a i pozitivna aktivacija u svim životnim sferama.

Stoga, posjetite nas (Maksimir, Zagreb) ili iskušajte pseće-ljudski suživot u par probnih dana u Vašem domu: udomite nas na dan-dva, pa da vidimo kako se slažemo!

098 868 226

Cura koja nas je udomila nas obožava i htjela bi zadržati kontakt s Vama i izaći Vam u susret kad zatreba! Možete se uvijek njoj obratiti za savjete, ima 20 godina iskustva s psima.

Veselimo se upoznati Vas! Vuf-vuf!

 
nema komentara

Objavljeno u kategoriji izgubljeno-nađeno

 

Komentirajte