RSS
 

King hitno treba pomoć i novi dom!

03 pro

Iz Saveza udruga za zaštitu životinja grada Zagreba doznajemo za Kinga, predivnog trogodišnjeg zlatnog retrivera, te vam prenosimo njegovu tužnu priču u nadi da će se što prije naći dom za njega kakav zaslužuje.
Željela bih napomenuti da su tekst koji slijedi i slikice preuzete sa stranica S.U.Z.E., a ovdje ih oglašavamo u nadi da će na taj način više ljudi doznati za Kinga te da ćemo time pomoći njegovu što skorijem udomljavanju.

________________________________________________________________________________________

King je čistokrvni zlatni retriver, star 3.g, koji kod sadašnjih vlasnika, koji ga više ne žele, živi u stražnjem dijelu dvorišta, daleko od pogleda, bez ikakvog kontakta sa ljudima, vezan na kratkom lancu i bez pseće kućice. Kada smo zaprimili poziv da mu pomognemo zatekli smo ga na blatnjavom dvorištu, mokrog i promrzlog. S obzirom da je padala kiša jadničak je bezuspješno pokušavao pronaći spas na malom komadiću betona usred blatnjavog dvorišta.


Po ponašanju je inače izrazito umiljat i druželjubiv i nadasve željan ljubavi, pa molimo sve ljubitelje pasmine, koji ga žele udomiti i spasiti ga iz ovih strašnih uvjeta da se jave u Info centar za kućne ljubimce 060 40 40 44, ili se obrate na e-mail: info@suza.hr

 
nema komentara

Objavljeno u kategoriji izgubljeno-nađeno, novosti

 

Komentirajte