RSS
 

Arhiva za mjesec kolovoz 2014.

DVANAEST NEZAOBILAZNIH PRAVILA PET SITTINGA ZA PSE :-)

31 kol

Prvo pravilo pet sittinga: što više pesa vučeš na lajnama, proporcionalno raste i broj mačaka koje se, ničim izazvane, imaju odjednom potrebu ukazati baš pred tobom.
Drugo pravilo pet sittinga: stup pred tobom uvijek je bliže nego što ti se čini!
Treće pravilo pet sittinga: što je duža lajna, iznenadna akceleracija psa rezultirat će tvojim daljim katapultom!
Četvrto pravilo pet sittinga: nikada šljive stečene bavljenjem ovim plemenitim zanimanjem ne pokušavaj prekriti puderom! Ako ga ne ispere tvoj znoj, isprat će ga voda iz lokve u koju ćeš biti odvučen!
Peto pravilo pet sittinga: niti jedan vlasnik psa koji vam dođe na čuvanje tog istog psa doma adekvatno ne hrani – sve njegove Eucanube, Royal Canini, barfi, itd. nikada neće nadmašiti nutritivnu vrijednost koju za psa ima natruli komad bačene šunke, odnosno, miomiris iz otvorene kante za smeće s ostacima nečijeg gableca.
Šesto pravilo pet sittinga: što je pas svijetliji i/ili čišći, češće ćete ga vaditi iz blata!
Sedmo pravilo pet sittinga: niti jedan pas nije prenizak da vam se popne na stol i očisti tanjur od bilo kakvog sadržaja!
Osmo pravilo pet sittinga: ustajalu krepalinu najprije nađu psi s najdužom i najgušćom dlakom – redovno dok vi gledate na drugu stranu!
Deveto pravilo pet sittinga: ako ste sa psima prvi puta na nekoj livadi na kojoj se puštaju psi – hodatje četvoronoške za njima dok ne istražite teren i uopznate iskopane rupe!
Deseto pravilo pet sittinga: ukoliko ne znate gdje smjestiti največeg psa na čuvanju tijekom noći – stavite pred njega krevetić koji su sa sobom za psa donjeli vlasnici pinča!
Jedanaesto pravilo pet sittinga: nikada ne očekujte dobiti više pozornosti od vaše kante za smeće; s time se jednostavno ne možete komparirati!
Dvanaesto pravilo pet sittinga: ako vam nestane struje u noći i nađete se sred mrklog maraka pri čemu ne vidite ni prst pred nosom – pas kojeg tražite nalazi vam se drito pod nogama!

by I. Janković

 
nema komentara

Objavljeno u kategoriji informacije, novosti, općenito