RSS
 

Arhiva za mjesec prosinac 2012.

Donacije za napuštene peseke iz azlia Gladno polje(Sa.) i Noina arka (Zg.) <3

03 pro

Dragi moji, prva je pošiljka pomoći za napuštene peseke iz “Gladnog polja” već krenula i stigla u Sarajevo, dok stvari za “Noinu arku” kreću ovaj tjedan, zbog nemogućnosti dostave prošli tjedan usljed organizacijske gužve oko revije napuštenih pasa u zagrebačkom Avenue Moll-u! 🙂

 Stvari se, pak, za drugu pošiljku pomoći već sakupljaju i nova pošiljka za Sarajevo kreće prvom prilikom! 🙂

Molim stoga i sve ljude dobre volje, koji su eventualno na proputovanju Zagreb – Sarajevo ovih dana ili tjedana, da nam se jave! Ukoliko bi mogli povesti barem dio stvari za Gladno polje, učinili bi nam ogromnu uslugu!

 Za sve donacije i stvari, javiti se možete ili meni tj. u “Zarebački duhek” , za “Gladno polje” i “Noinu arku”,  kao i na Veterinarski fakultet u Zagrebu, odjel kirurgije, svakim danom od 9-12 h ili od 16-18 h, kada peseki imaju terapije (za “Noinu arku”)!!!

Stvari u svakom slučaju šaljemo, ovako ili onako, a akcija skupljanja hrane, dekica i ostaloga se nastavlja! 🙂

Hvala vam od srca – SVIM divnim ljudima iz kvarta i šire, vlasnicima peseka koji su bili kod nas na čuvanju i koji su se odazvali akciji, te koji su pomogli da se ove stvari opet skupe, uključivši se u ovu akciju donirajući hranu, dekice, ručnike, i opčenito, sve što su mogli sakupiti!

Evo i par slikica sakupljenih stvari i hrane, iz prve runde i kombija koji je već sretno stigao u Sarajevo prošli tjedan, kao i slikice stvari koje se skupljaju za novu, drugu rundu, od koje stižu i opet nove slikice po isporuci u azile – no, tada s pesekima u novim dekicama! 🙂

HVALA VAM SVIMA NA POMOĆI – DIVNI STE!!! 
nema komentara

Objavljeno u kategoriji informacije, novosti, općenito