RSS
 

Arhiva za mjesec siječanj 2012.

Mali psi na čuvanju

27 sij

Pozdrav svima!

Puno puta dobivam upite čuvamo li i male pse, te da li je za njih opasno ostaviti ih kod nas, budući da su naši vlastiti psi – Lisa i Lady – veliki.

Odgovor na prvo pitanje je – da! Čuvamo i male pse, za koje nama nikakve razlike u tretmanu naspram velikih, i koji su također česti i dobrodošli gosti!

To što su naše pesice velike ne igra nikakvu ulogu u sigurnosti malih pasa kod nas na čuvanju, te zaista nema loših strana, jer naše su pesice izvrsno socijalizirane te prihvaćaju svakog gosta mašući repom i pozivajući na igru!

Naravno, kad se netko Lisinog ili Ladyinog kalibra zaleti prema malom peseku, koji ih još ne pozna, on će zaista, na prvu, u pravilu reagirati strahom, te će ili početi lajati ili će se povući! No, čim se Lisa i Lady skroz približe, situacija se uskoro mijenja, i mali se pas sve više opušta, da bi se na kraju upustio u igru s curama! One su pak, sa svoje strane, vrlo pažljive s malim psima, tako da zaista nema opasnosti niti od toga da će neka od njih malog psa slučajno zgnječiti!

Stoga, dragi vlasnici malih pasa, ne brinite za svoje ljubimce – kod nas su sigurni kao i kod kuće, i s još jednom značajnom prednošću! Naime, boravkom kod nas stjeću i jako puno u pogledu socijalizacije, tako da se psi, koji su se obično bojali velikih pasa, uvelike oslobađaju tog straha prilikom boravka kod nas, na veliko iznenađenje i sreću vlasnika! sretan A to možemo zahvaliti ponajprije baš Lisi i Lady!

Kako to izgleda, možete provjeriti i na slikicama, kojih više možete naći i na galeriji na našim službenim stranicama! Uživajte!


Lisa i Coco


Lisa, Bobica, Nina i Lady


Lisa i Bobica


Lady čuva malog Bepa

 
nema komentara

Objavljeno u kategoriji novosti, općenito

 

Duhek update :)

18 sij

Dragi moji,

prije svega, lijep pozdrav i hvala na posjeti! sretan

Kako u proteklo vrijeme nisam prečesto na blogu, prvenstveno zbog nedostatka vremena, a ujedino dobivam i upite u vezi “Duheka” i čuvanja kućnih ljubimaca – da se ne zabrinete – slijedi mali update!

“Duhek” i dalje radi normalno, nevezano za moja rijeđa javljanja na blogu, a kako to izgleda možete provijeriti i na slikicama koje slijede!

Na čuvanje su dobrodošli i peseki i mace, gmazovi, glodavci i ptice, a kako su upravo psi najčešći gosti, prisutni su i na većini slika!

Životinjice se i dalje ne drže u kavezima i akvarijima, osim, naravno, onih za koje je to nužno – poput ptičica, glodavaca, kornjča, isl., već se slobodno kreću našim domom u pratnji Lise i Lady, naših lopina, koje i goste vrlo brzo nauče gdje držim torbu i kako iz nje izvaditi ključeve sa plišanim privjeskom delfina, koji je apsolutni hit, ili kako provaliti u špajzu, gdje su Frolici… rofl

Cijene su kao i lani, pa čuvanje pasa iznosi 80 kn/dan, mačaka 50 kn/ dan, a glodavci, ptice i gmazovi idu po 30 kn /dan.

Svakako, postoji i dalje samo mogućnost dnevnog boravka, kada nam psi dolaze dok su im gazde npr. na poslu, na vrijeme od nekoliko sati do cijelog dana, bez noćenja, što iznosi 50 kn.!

Ponekad imamo i slučajeve kad životinjice izvodimo samo u šetnju, a cijena šetnje je 30 kn, te traje oko 40 min. do sat vremena, ovisno o potrbama psa!

Kontakti su nam ostali isti, tako da mene možete dobiti na brojeve mobitela 091/7334 – 456  i 099/818 – 99 – 55  ili tatu na broj 091/7261-684, kao i na mailove ivana@ripup.hr ili ivana@duhek.com sretan

A što o tome misle sami gosti, možete pogledati na novim slikicama! sretan


Lisa pokazuje Grizliju balkon


Đuro pajki <3


Lady ima pune šape posla s decom – s Bepom na mom krevetu 🙂


Ja na livadici sa škvadrom 🙂


Unkas, Lisa i Lady – sretna prasad! 😀


Mrkvica <3


Shurik i Lisa – popodnevni odmor


Micika kod nas, na dočeku Nove godine – ipak, treba ubit oko do ponoći… 😀


…dok nije došla Lisa i maznula joj dekicu… 😀


Spoty <3


Zvjezdan na livadici 🙂


Kiša mi je maznula krevet 😀


Bubi: “Kaj si rekla, da su keksići u špajzi? Pa gledam, pa ne vidim niš…”. 😀


Shurik mi popravlja šminku… 😀


Grofice na odmoru – Lisa, Nina i Lady 😀

Puno, puno lijepih pozdrava svima od mene i svih Duheka!

 
nema komentara

Objavljeno u kategoriji novosti, općenito