RSS
 

Arhiva za mjesec siječanj 2011.

Malena labradorica Lady hitno traži svoje vlasnike i topli dom

25 sij

Dragi svi,

jučer, 24.01.2011. na naš pet sitting primljena je malena curica, mješankica u tipu labradora, straosti 4-5 mjeseci.Pronađena je u Petrinjskoj ulici, kod zgrade MUP-a; pronašle su je, zajednički, dvije djevojke i jedna žena, te su je odvele veterinaru u “Goldi”, gdje je utvrđeno da nema čipa. Malena je zdrava i vedra, osim što na lijevom oku ima nešto poput “mrene”, što mora biti posljedica neke prošle traume, jer oko je inače zdravo, premda na njega slabije vidi .Inače, to je jedva uočljivo, pesek je sasvim normalna, zdrava, prekrasna mlada kujica!

Hvala Bogu na dobrim ljudima poput nalaznica malene Lady, a nakon veterinara, malena je dovedena k nama na pet sitting, tako da se sada nalazi kod “Zagrebačkog duheka”, no molimo svakoga tko ima bilo kakvu informaciju ili želju za udomljavanjem ove ljepotice da nam se javi!

Za malenu nema problema da je kod nas, i cure su čak platile za sljedeća dva dana, a i nakon toga malenu svakako zadržavamo u domu, no problem će nam biti kada nam na čuvanje dođu i drugi peseki koji imaju rezervirano a mi više nemamo mjesta, jer radi se o čuvanju u obiteljskom domu…a da ne spominjem da i svoje pese već imamo, tu je i naš “zvjerinjak”…Zato, molim vas, pomagajte!

Za sve informacije o ovoj crnoj ljepotici, molim vas, slobodno nazovite na sljedeće brojeve:

091/7334-456  – Ivana
091/7261-684 –  Ivica
091/4001-550 – Dragana

Malenoj ne znamo ime, ali nazvali smo je Lady – ime koje joj se, čini se, sviđa, i na koje se već odaziva:)

 
1 komentar

Objavljeno u kategoriji izgubljeno-nađeno

 

King je Božić dočekao u novom domu !:)

21 sij

Nakon što smo u prošlom postu pisali o retriveru Kingu i uvjetima u kojima je živio, drago mi je obavijestiti vas da je King našao novi dom i njegova priča sretno završava!Tekst o Kingu prenosim sa stranica S.U.Z.E., uz iskrene čestitke na trudu i ovoj akciji!
___________________________________________________________________________________________

Najljepši poklon koji smo mogli dobiti za Božić je da će King, predstojeće praznike ipak dočekati u novom domu. Nakon što smo ga preuzeli od vlasnika i doveli u Info centar, ovaj prekrasni trogodišnji zlatni retriver, sve nas je doslovce oborio s nogu svojom osobnošću. Željan ljubavi, pažnje i maženja, odmah s vrata skočio je u krilo djelatnici Info centra i nije se odvajao od nje sve do dolaska novog vlasnika. Prije odlaska u novi dom, zahvaljujući Salonu za pse VAU VAU SHAMPOO u Šulekovoj ulici, gdje su mu poklonili besplatno kupanje i frizuru King je potpuno promijenio svoj prethodni imidž. Od blatnjavog i ne baš previše mirišljavog jadnika, pretvorio se u pravog ljepotana, uredno počešljane i sjajne dlake, kakvog bi svatko poželio u svome domu.

 

 

 
 
 

 

 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 

 

 
nema komentara

Objavljeno u kategoriji novosti