RSS
 

Arhiva za kategoriju ‘novosti’

Proljetni vrtić ft. humanitarna akcija sakupljanja pomoći za Ukrajinu

12 ožu

Dragi svi, usprkos teskim danima u ozracju Ukrainskog rata, nastojimo ne gubiti nadu a zelite li se prikljuciti i nasoj humanitarnoj akciji za pomoc Ukrajini, svakako posjetite stranice Croatian Wildlife Research and Conservation Society te suradnicke nam udruge Dobro Dobrim DoDo!
Sve informacije mozete dobiti i izravno u Duheku!
U meduvremenu, nastojat cemo vam razvedriti dan s par novih slikica naseg veselog drustva!
Vas Zagrebacki duhek <3

 
nema komentara

Objavljeno u kategoriji novosti, općenito

 

U Novu 2022. zajedno!

17 sij

Dragi naši, još je jedna divna godina za nama a novu smo 2022. dočekali, kao i uvijek, u najboljem društvu! Dok su neki od štićenika iz našeg pasjeg vrtića novu 2022. dočekali doma sa svojima, drugi su nam se pridružili u dočeki i, maksimalno zaštićeni od vanjskih zvukova petardi, novogodišnju noć proveli ušuškani u svoje krevetiće uz pasje grickalice.
Siječanj nam brzo odmiče, psi u vrtiću nam naočigled rastu a svi zajedno željno isčekujemo proljeće! Iako nam je ova zima možda siromašna snijegom(na žalost naših klinaca, što ljudskih što pasjih i – zlobno ću priznati – na sreću moju!), nipošto nije siromašna igrom, šetnjama, divnim zaigranim bljeskovima boja u dlaci naših gostiju i, ponajviše, ljubavlju kojom takvi momenti odišu u svakom kutku našega doma… A on je topao i siguran!
Neću reći da nema teških trenutaka; pet sitting daleko je zahtjevniji i odgovorniji poziv no što se to na prvu čini! Neki mladi psi, posebice oni koji se tek uče obavljanju nužde vani, zahtijevaju česte šetnje(mislim, zaaaista česte, česte u tipu svakih sat vremena!). Drugi zahtijevaju trening i socijalizaciju. Neki su vrlo reaktivni, neki su plahi, a neki u sebi nose teške priće kojih početak i sredinu nikada nećemo doznati…na nama je, međutim, da im napišemo sretan kraj! O, ima tu i oglodanih štokova, obuće i namještaja. Ima i blata na psećim i (posebice) mojoj personi, ima tegljenja pasa koji ne mogu sami niz i uz stepenice, ima sati, dana i godina strepnje nad onima koji su stari, alergični i kronično bolesni, oko moje stalno mora biti “oko sokolovo” jer vani ima krasno-nejestivih stvari(i još više interesenata na mojim lajnama da ih pojedu!). Ima dlaka, ogrebotina, ugriza u igri, davanja terapija i odlaska veterinaru… Ima piškenja i kakanja po doma, razlivenih hektolitara vode iz na stotine zdjelica kroz godine, ima smijeha, igračaka svih vrsta i veličina, ima natjeravanja poligonom za pse i Maksimirom, ima na stotine rođendana i pasjih tortica u ovih 13 godina koliko se bavim ovim poslom, ima njege šavova nakon sterilizacija, ima na stotine treninga i na milijune poslastica… ima na milijarde koraka u šetnjama, i milijadre kilometara iza nas… i ima nebrojeno mnogo uspomena, dok nove – zahvaljujući svima VAMA! – tek stvaramo…
No, ponajviše od svega, ovdje, u “Zagrebačkom duheku”, ima ljubavi.
To je jedini kapital s kojim sam započela ovaj posao, posao koji traje svakodnevno doslovno od 0-24h, i koji uopće nije posao(samo ga tako moram definirati radi porezne) već je – lifestyle.
I moj smisao života. Nešto za što sam znala da ću raditi još i davno prije no što je uopće nastalo u katalogu zanimanja.
Zagrebački duhek nije “samo” vrtić ili hotel za pse i ostale kućne ljubimce; to je način života. Života kojeg ste neprocijenjiv dio svi vi!
I zato vam svima od SRCA HVALA!
Uz najbolje želje, uživajte nam u slikicama siječanjske ekipe i puno velikih pusa od svih nas, dvonožnih i četvoronožnih!

Ivana

 
nema komentara

Objavljeno u kategoriji informacije, novosti, općenito

 

“Zagrebački duhek” više od jednog desetljeća s Vama!

01 stu

Vaš ljubimac naša je ljubav, i to dugogodišnja!

Štoviše, “Duhek” je prevalio više od jednog desetljeća u pet care business-u, pa trebate li vrtić za svog psa(day care), boravak s noćenjem, šetnju, grooming ili dresuru – obratite nam se s povjerenjem!
Ovdje smo za Vas i Vaše peseke, mace, glodavce i ptičice jos od 2010. godine, kao prvi registrirani obrt te vrste na području grada Zagreba i šire okolice, jedino što u 2021. imamo i jedan novitet u ponudi – dog grooming!
Planirate li put ili odgađate nabavku psa kojeg ste si oduvijek željeli samo stoga što ne znate gdje ga ostaviti tijekom vremena koje provodite na poslu – svakako prosurfajte naše stranice jer se na njima vrlo vjerojatno krije riješenje baš za Vas!
A, svakako ne zaboravite i na vrijeme rezervirati mjesto za Vašeg ljubimca tijekom predstojećih božićnih i novogodišnjih blagdana! 

www.groom-room.net
www.duhek.com

 
nema komentara

Objavljeno u kategoriji informacije, novosti, općenito

 

Vrtić za pse – rujan 2021.

18 ruj

Dragi naši, kako nam rujan odmiče, ovo nam je jutro osvanulo i s prvim kapima kiše, kao svojevrsni preludij u jesen, no ne dajte se zastrašiti tmurnim oblacima ovoga vikenda – u Zagrebačkom je duheku uvijek vedro i šaroliko a u nas su pseći vrtić dobrodosli svi!
Imamo dlaka, perja, šapica, kljunova i pandži, a nađe se i pokoja peraja!No bez brige, svi smo vam mi ovdje jako dragi i svi nosimo jedan specifični trade mark: onu iskonsku nevinost kakvu mozete naći samo u očima djece i životinja!
Voli vas Vas Zagrebački duhek

❤
🐾
🐕
🥰
 
nema komentara

Objavljeno u kategoriji informacije, novosti, općenito

 

Na ljetovanju kod “Duheka”

13 srp

Dok nam se ljeto šepuri vrućim sunačanim zrakama pa većina ljudi hrli na obalu, svi mi iz “Duheka” svakako vam želimo nezaboravno ljetovanje!
No, da biste se na more zaputili bezbrižno, obećajemo vam da će se sve životinjice kod nas na skrbi provesti podjednako dobro kao i vi!
U nastavku svakako pogledajte i galeriju s nekima od naših divnih gostiju te uživajte u ostatku ljeta! <3
Ivana

 
nema komentara

Objavljeno u kategoriji informacije, novosti, općenito