PočetnaO namaSalon za pseHotelVrtić za pseDresura i socijalizacijaCjenikGalerija
Salon za pse

Salon za pse

"Svaki onaj koji ne zna kakvog je okusa sapun, nije nikad prao psa."
                   - Franklin P. Jones

U svojoj usluzi nudimo:
- kupanje,
- raspetljavanje dlake,
- šišanje,
- šišanje s kupanjem,
- trimanje,
- njegu i skraćivanje noktiju,
- higijenu ušiju,
- tretman protiv nametnika visoko efektivnim i potpuno prirodnim aromaterapijskim sredstvima protiv egzoparazita
  kod pasa (krpelji, buhe...),
- higijenu analnog područja,
- neškodljive parfeme od najčišćih prirodnih ulja prema izboru vlasnika.

3 POSEBNE „DUHEKOVE“ POGODNOSTI:
1.) Salon smo s GROOMING-TO-GO uslugom, što znači da pod jednakim uvjetima možete ugovoriti i kupanje, uređivanje te šišanje kućnog ljubimca u vlastitu domu! Cijena usluge za dolazak na lokacije van salona uvećava se za 50 - 100 kn od bazične cijene usluge.

2.) Za Vas smo otvoreni i vikendima i praznicima, pri čemu se cijena tretmana uvećava za 50 kn pri groomingu u našem salonu.

3.) „Duhek“ nagrađuje Vašu vjernost!
Za svaku treću posjetu salonu, jedna od pojedinačnih usluga po izboru vlasnika je gratis! Popis pojedinačnih usluga možete provijeriti u sekciji „Cjenik“!
Osim pojedinačnih grooming usluga, nudimo i naš Junior paket – grooming posebno prilagođen štencima!

Naime, štenci u dobi od 3 do 6 mjeseci starosti - naročito ukoliko se radi o pasminama čija dlaka u odrasloj dobi zahtijeva redovito održavanje – posebno su prijemčljivi na nova iskustva pa je stoga iznimno važno da ona i u grooming studiu budu pozitivna!
Sukladno tome, u ponudi imamo posebno koncipiran program postupnog privikavanja štenadi na groomin postupke kojima će kasnije biti izloženi cijeli život!
Program podrazumijeva proces privikavanja na salon, opremu, kao i osobu koja će se brinuti dlaci i noktićima novog člana Vaše obitelji!
Kako bi se štene bez stresa akomodiralo na redovne postupke poput kupanja, šišanja i sušenja dlake, koji kod određenih pasmina slijede već u dobi od 4-5 mjeseci starosti, postupci poput četkanja, podrezivanja, izbrijavanja, isl.uvode se vrlo postupno a prvi kontakt s grooming studiom ne traju duže od 20 minuta.
Program se sastoji u dolasku štenaca u salon jednom tjedno, počevši od dobi od 3 mjeseca starosti, pa nastavno i u kontinuitetu krpz sljedećih 5 tjedana, kada štene postaje doraslo i prvom šišanju bez stresa!
Program je vrlo pomno strukturiran u skladu s dugogodišnjim iskustvom u radu sa štenadi, s posebnom napomenom da je za polaznike školice „Dog Basic“ paket potpuno gratis i dio je obuke i socijalizacije mladog psa!

Cijena Junior paketa za štence koji ne polaze „Dog Basic“ školicu, a koji uključuje 5 dolazaka tijekom 5 tjedana do prvog šišanja, iznosi 180,00 kn.